top of page

Padel Meet and Greet 15 september


Beste leden,


We weten dat het niet altijd evident is om voldoende spelers te vinden om een veld te boeken. Als een van je vaste medespelers niet vrij is, is het niet altijd evident om iemand anders te vinden. Ook als je nieuw bent in de club is dit niet makkelijk.


Om jullie de kans te geven jullie nog beter te integreren, nodigen we jullie graag uit op onze eerste "Padel Meet and Greet" die doorgaat op vrijdag 15 september vanaf 19h.


Zowel beginners als gevorderden zijn welkom, maar we proberen wel te zorgen dat iedereen kan spelen met medespelers met een gelijkaardig niveau.


Er zal een inschrijvingslijst beschikbaar zijn in de TieBreak bar, zodat we een idee hebben hoeveel volk we mogen verwachten. Indien je niet meer in de TieBreak bar geraakt tegen dan, stuur dan gewoon een mailtje naar lorenz.vandamme@proximus.be


Met sportieve groeten,

het clubbestuur Park1800

34 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

UITBATER TIE BREAK BAR GEZOCHT

Deze week heeft Bert beslist dat hij stopt met de uitbating van de Tie Break Bar. Dit vinden wij een spijtige zaak, maar dit betekent ook dat we  dringend op zoek zijn naar een nieuwe uitbater. Wil je

Comments


bottom of page