top of page

Clubinfo

PARK 1800 is een familiale tennis- en padelclub voor jong en oud, recreanten en competitiespelers in het prachtige groene kader van het Domein Drie Fonteinen in Vilvoorde.

Onze club telt 9 tennisvelden en 2 padelbanen. Je speelt het hele jaar tennis op gravel (gemalen baksteen). In de zomer doe je dit op 6 outdoor- en 3 indoorvelden. In de winter kun je zelfs op 5 indoorvelden terecht.


Op de 4 padelbanen speel je het hele jaar door in openlucht. 

De club is een ontmoetingsplaats voor volwassenen, jongeren, kinderen en hun ouders. Kortom een plek waar iedereen zich goed voelt, waar je vrienden kunt maken en je vrije tijd op een gezonde en aangename manier kunt doorbrengen in een sfeer van fair play en respect voor elkaar. 

Voor de tennislessen werkt PARK 1800 samen met Tennisacademie1800. Samen behaalden we het label 'Jeugdvriendelijke Opleidingsclub Brons'. 

Wens je je padeltechniek bij te schaven dan kan je terecht bij Padel in motion.

In ons clubhuis de Tie Break Bar kun je gezellig napraten, een glaasje drinken of iets lekkers eten. Binnen heb je zicht op de drie permanent overdekte tennisvelden. In de zomer kan je genieten van het zonnetje op het terras. 

Na een (ont)spannende match kun je hier ook gebruik maken van onze kleedkamers en doucheruimtes. 

bottom of page