top of page

PADEL INTERCLUB NAJAAR


Beste padellers,


Laten we starten met wat goed nieuws, volgende week starten de werken voor de nieuwe padelvelden. We hebben er lang moeten op wachten, maar deze zomer zullen we al kunnen spelen op deze nieuwe terreinen.


Deze uitbreiding zal er ook voor zorgen dat we kunnen groeien als club en nieuwe leden aantrekken. Om dit allemaal in goede banen te leiden zijn we nog steeds op zoek naar mensen die hier en daar een handje willen bijsteken om de padelsport bij Park1800 een duwtje in de rug te geven.

Ben je bereid om te helpen bij het tornooi, de interclub organisatie of voor het opzetten van activiteiten binnen de club zoals een laddertornooi, laat het dan zeker weten. Bedoeling is om een werkgroep padel te hebben zodat het werk kan verdeeld worden over een aantal enthousiastelingen.


Met de zomer in zicht, is het ook tijd om in te schrijven voor de najaarsinterclub. Net zoals vorig jaar wordt er in het najaar gestreden in een Mixed cup en een Senior cup (40 plussers).


Als je graag meespeelt in de najaarsinterclub, gelieve dan een mailtje te sturen naar lorenz.vandamme@proximus.be met vermelding van de ploeg met wie je wil spelen of de reeks waarin je wil aantreden.

Voor de reeksen wordt gebruik gemaakt van de nieuwe ranking die iedere speler zal krijgen in de loop van juni.

Praktische info :


20 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Komentáře


bottom of page