top of page

Welkom bij Padel Vlaanderen!

The word is out! We hebben jullie even in spanning gehouden, maar ’t is zover. Vandaag mogen we eindelijk van de daken schreeuwen dat padel een eigen logo, look & feel, identiteit en communicatiekanalen krijgt onder de noemer Padel Vlaanderen. De koepelfederatie die ook tennis onder haar vleugels heeft, neemt een nieuwe start met de naam Tennis en Padel Vlaanderen.


Duidelijkere communicatie op maat

Vanaf vandaag is padel niet langer het kleine broertje van tennis, maar een volwaardig merk met een eigen look & feel en communicatiekanalen! We splitsen vanaf vandaag onze communicatie zoveel mogelijk op voor beide sporten, zodat clubs en leden enkel nog sportrelevante info te zien krijgen. Alle sportspecifieke communicatie voor padel (Clubmail Padel, reservatie- en tornooimails, promomateriaal clubdozen, ...) zal je vanaf nu van Padel Vlaanderen ontvangen.


Volg onze (nieuwe) sociale mediakanalen!


Vanaf nu zal je zien dat onze kanalen op sociale media ook in een nieuw jasje zitten en omgetuned zijn van Padel by Tennis Vlaanderen naar Padel Vlaanderen. Ook op Twitter & YouTube heeft Padel Vlaanderen nu een eigen kanaal. Volg jij ons al? Sharing is caring:

75 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page