top of page

Doe mee aan de Tennis Interclub 2024Na de paasvakantie in april is het al weer zover, de mooiste tijd van het jaar! We kunnen met z’n allen weer beginnen dromen van strijdende interclubploegen, juichende supporters en gezellige after-tennis onder een stralende lentezon.


De meesten onder jullie hebben waarschijnlijk reeds vernomen dat Tennis Vlaanderen dit jaar enkele interclubhervormingen heeft doorgevoerd. Wat is zoal nieuw?


  • Vanaf dit jaar is er ook een volwaardige dubbelformat in het voorjaar.

  • In de format “4 enkels en 2 dubbels” werden de leeftijdscategorieën gewijzigd.

  • De speelmomenten werden voor een aantal reeksen gewijzigd.

  • Nieuw competitieformat: poules (per regio) – road to finales – finals (Vlaanderen).

  • Dubbelwedstrijden worden gespeeld met het dubbelklassement.


Wedden dat je er (opnieuw) bij wilt zijn?


Wat moet je doen:


  • Heb jij je dreamteam al samengesteld? Als kapitein van je ploeg stuur je ons een mailtje met de reeks waarin jullie wensen deel te nemen en jullie ploegsamenstelling. Dit uiterlijk 28/01/2024 zodat wij je ploeg nog tijdig kunnen inschrijven bij Tennis Vlaanderen.

  • Opgelet: Heb je vorig jaar Tennis Interclub gespeeld bij een andere club? Vraag dan uiterlijk 31/01/2024 online jouw transfer aan via je spelersdashboard op tennisvlaanderen.be (Mijndashboard > Competitie > Interclub & Team Cup). Voor transfers tussen AFT en Tennis Vlaanderen clubs is de uiterste datum 15/01/2024.

  • Leden die wensen deel te nemen aan de Tennis Interclub dienen voor 31/01/2024 hun clublidmaatschap voor 2024 in orde te brengen.


Je mail met jullie ploegsamenstelling of andere vragen betreffende Tennis Interclub zijn te sturen naar evadevlies@telenet.be


Om al onze interclubontmoetingen in goede banen te leiden, zijn we ook nog op zoek naar vrijwilligers om ons team van interclubleiders te versterken. Zie jij het zitten om ook af en toe eens een ontmoeting (jeugd en/of volwassenen) te leiden of om in te vallen als reserve interclubleider, stuur ons dan zeker ook een mailtje. Weldra komen de data online van de cursussen die Tennis Vlaanderen in het voorjaar organiseert. Meer weten?  https://www.tennisenpadelvlaanderen.be/nl/tennis/interclubleider of stuur

ons een mailtje.

48 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page