top of page

Beveiliging van de velden en de kleedkamers

Bijgewerkt op: 4 aug. 2023We hebben gemerkt dat de velden en de ruimte van de kleedkamers en de toiletten te vaak betreden worden door mensen die niet verbonden zijn aan de club en ook niet komen om te sporten. Daarom hebben we beslist om aan de toegangsdeuren van de velden en bij de buitendeur van de kleedkamers/toiletten een cijferslot te installeren.


Om toegang te krijgen, vorm je een code (deze zal naar alle leden gemaild worden). Deze code geldt voor alle deuren, dus ook voor het cijferslot van de padelvelden 3 en 4. Op een later tijdstip, bij het plaatsen van een afsluiting rond padelvelden 1 en 2 zal er ook daar een cijferslot voorzien worden.


We hopen hiermee de algemene veiligheid te kunnen verhogen en het vandalisme te beperken. Daarom is het belangrijk om deze code niet zomaar te delen met personen die geen toegang moeten hebben tot de infrastructuur van de club.


Met sportieve groeten,

het clubbestuur Park1800


38 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

UITBATER TIE BREAK BAR GEZOCHT

Deze week heeft Bert beslist dat hij stopt met de uitbating van de Tie Break Bar. Dit vinden wij een spijtige zaak, maar dit betekent ook dat we  dringend op zoek zijn naar een nieuwe uitbater. Wil je

Comments


bottom of page